Jumaat, 11 Disember 2009

persiapan sekolah

dah tk lama skolah nk buka. Danish pn akan naik darjah 1 januari ni. Kami tk beli satu hapa pn lg. Ingat pagi ni lps g pasar nk singgah giant cari bj skolah canggih. Dh tgk tempat lain tp mcm price dia sama ngan tag. Kt giant murah skt. Harus lh bijak berbelanja kan. Kasut skolah tk pyh beli sbb yg beli utk pra thn lepas pn tk pakai2 lg. Baju sluar pun ingat nk beli 2 psg jer dulu. Baju masa pra msh elok. Tgk 2-3 bln lg, kalu tk ok beli la 2 psg lg. Haha. Beg skolah awat mahal sgt eh? Aku rasa kualiti biasa2 je. Huhu. Tgk la nanti danish berkenan yg mana.

9 ulasan:

bat berkata...

Hah.. KV meks also belum beli gapo tuk anak2 nak skool neh.. ingat ahad barula nak heret anak2.. adoiila..

oren... berkata...

sama...mira pon naik darjah 1 bulan depan..hapah pon tak beli..next week mmg amik cuti, ingat nk bawak dia p beli baju skolah, beg semua..

honeylanz berkata...

has pun belum beli pape..tggu ac balik KL dulu.. cuma bag x payah beli dah..br beli bln 6 hr tu..elok lg...bag transformer gitu

CuTeMiUt78 berkata...

eemmmmm senang kan klu dah buat persiapan awal2 ni..

Zareda Norman berkata...

kak zar tempah baju sekolah ika tahun .. dah besar dah.. tak mahu pakai pinafore lagik

Lady of Leisure berkata...

wah dah mula buat persiapan ye kak.. tak lama gak la sekolah nak bukak kan.. skrg pi mana2 dok nampak org jual pakaian sekolah dah..

zailamohamad berkata...

Raso gerun jah bila fikir kalu anak2 zaila start masuk sekolah..nak beli baju sekolah & persiapan mereka..huhuhuhu..harus botak kaplaku;)

l i e y n berkata...

selamat masuk darjah 1 danish...

sisdee berkata...

mmg semua brg mahal le pulak lately nie...kdg2 nk beli yg murah sgt pun takut bape hari jek pki...

Me baru beli baju n suar jek..
kat johor nie ada sekolah agama so kena prepare for baju sekolah agama n sekolah kebangsaan..

nk jalan2 pun pkr byk kali sbb pkr persiapan dorg dah byk guna duit hehehehe