Selasa, 10 November 2009

SUSAHNYA MENCARI ROTI JALA

Dah lama Danish mintak aku belikan roti jala. Asyik terlupa sajork. Tapi minggu ni hari2 dia dok mintak. Makanya wajib la tak sampai hati nak menghampakan harapan si anak jantan kan.


Punya lah susah nak cari roti jala yang dah siap tak payah ditempah terlebih dahulu. Kes nya nak beli sikit jer.


Semalam cari dlm pasar, hanya satu gerai jek yg jual roti jala. Tapi sayang ejen roti jala tak buat. Balik kehampaan.

Malam td pun danish sibuk lg. Apsal kemaruk sgt budak ni ngan roti jala ni? Naik heran aku.

Pagi tadi singgah satu gerai. Opismate ckp biasanya ada kt gerai tu. Tapi hampek. Yilek. Kecewa lagi. Kesian anak aku mengidam roti jala.

Tapi nak jugak ada rezeki danish, masa kluar gi lunch td, try masuk balik pasar. Alhamdulillah, ada jugak rezeki danish.

Akak gerai tu tgk jer aku dtg terus cakap ada stok roti jala hari ni. Haha. Beli 2 bungkus.

Harapnya sedap la. Kesian anak aku. Hihi

P/s: jangan di tanya kenapa tak buat sendiri. Jawapan nya mek tak reti. Haha

Salam sumbangsih
KV & Co

14 ulasan:

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

Alhamdulillah dapat gak danish makan roti jala tu

eynda berkata...

Alhamdulillah dapat gak cari roti jala...kalau tak kesian kat anak kan...kat sini senang dlm giant tu ada gerai jual roti jala...mahal la skit tapi sedap jugak...sekali sekala teringin eynda beli je hehe...tak retibuat jugak :-p

honeylanz berkata...

bln pose br byk jual kan..

bat berkata...

ALhamdulillah dapat gaks Danish makan erkk..

tapikan meks also addinch pandai.. buat jadi lempeng huhu.. *merasa*

MommyDania berkata...

err...akak pregnant kut? tp Danish yg ngidam. hehehehehe

jue mj berkata...

hmmm... senang je wat roti jala ni mek... dalam intenet pun byk resepinya... cuma masalahnya masa je takdak...

puan.farah. berkata...

hehe..cari la resepi kv..pastu share beramai-ramai..mak pon tak reti =p

roti jala makan ngan kuohh kuzi...fuhhhhh..meleleh air liur~

marinahunny berkata...

kat kelate mkn roti jala dgn kuah apa ek? kat trg kita mkn dgn kuah manis..

KV berkata...

Kak ros,
ha..alhamdulillah. Byk betul dia makan.

eynda,
ahaha..ingat kan kv jek tak reti. Kita beli je lah.

has,
bulan puasa mmg senang nak cari.

bat,
suka betul tgk dia makan.

mommy Dania,
awww..hak hak hak. Blom lagi la.

jue,
words nya MALAS nak belajar. Hihi

farah,
nok wat rori jala dan menjala tu satu hal doh, kuzi tu pulok koho rohok. Ahahaha

KV berkata...

marina,
biasa kari atau kuzi.

rina berkata...

kalu sini sene jah beli. tiap2 ptg ada org jual. pagi2 pn ado jgk...

KV berkata...

rina,
kt pasir puteh susah nak dpt.

日月神教-任我行 berkata...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

蔥油餅Jon berkata...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社