Isnin, 23 November 2009

MENCARI BAJU RAYA

Walo pun hujan mencurah - curah (ntah boleh raya ke tidak, hiks) tapi kami tetap gak beli baju raya utk anak2. Lagi pun baju2 dorang byk yg dah 'teruk'. Baju baru pun sukahati dorang wat baju basahan.

Masa kat kl ari tu sempat belikan dina jek banyak sikit. Danish sempat beli baju 2 lai jek. Plan nya nak belikan jeans utk danish.

Kebetulan, wife kwn hubby keje butik levis. Cik Ma bitau jumaat tu levis ada sale utk item kanak2. Berdesup pegi. Tapi....takdak saiz lak utk danish. Utk budak pompuan byk pulak. Ada satu overall, agak hensem tapi takdak saiz jugak. Frusttt. Last2 aku beli tiset jek 2 lai. Jeans beli brand lain.







Tak pernah2 dina mengaruk nak naik benda alah ni. Tapi hari tu mmg tak dgr apa dah. Menonong jek. So, abah nya bayar lah 4 hengget utk anak gadis kesayangannya. Masak.



Salam sumbangsih
KV & Co

12 ulasan:

honeylanz berkata...

blom beli lagi. sempat kut ;)

KV berkata...

has,
masih sempat. Balik beraya tak?

jane_doe3328 berkata...

wah, baju raya haji emaknya???

KV berkata...

jane,
emaknya punya ari ni baru nak gi tanya siap ke tidak. Haha

rina berkata...

aku x beli pn bj raya...

Mama-Danish & Sarah berkata...

hujan tak hujan raya tetap raya kan...

papepun, raya haji kat ganu ngan kelate tetap meriah....

Mama-Danish & Sarah berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
saya berkata...

amboii...soping lagiiii.. betol2 year end sale ni. hehehe...

puan.farah. berkata...

ala..xdop baju raye haji pon sy. raya haji biaser xpakai bj rayer pon.huhu

=p

atty's berkata...

lom beli lagi baju raya..pakai yg aritu je kot.

zailamohamad berkata...

amboi semangat nak raya haji tuuu..maklumlah ore Klate meme meriah bila raya haji kan??
kami xdan nak shopping pun lai..dok menghitung hari nak kelik kampung..harap2 janganlah banjir..huwaaaa

KV berkata...

rina,
ku faham perasaan sedih mu. Hak hak

ain,
bdk2 mesti la nak baju raya kan?

saya,
beli baju utk danish jek. Dina dah beli kt kl. Hehe

farah,
akak pun bantai track bottom jek pagi raya. Senang nak urus daging. Hik hik

kakty,
janji beraya. Mana2 pun boleh. Haha

zaila,
taktau la status sungai durian tu lagu mana. Harap2 zaila buleh kelik la.