Khamis, 12 November 2009

JANGAN TAK TEGUR

Kejap lg, dlm jam 9, kami akan bertolak ke temerloh. Dari temerloh ke bera, dari bera patah naik KL. Tido di kl satu malam, besok nya ke shah alam dan puchong. Petang ke Port Dickson. Tido di PD satu mlm dan tgh hari bertolak balik ke Kelantan.

Tapi..

Kami skip shah alam dan puchong. Satu group jek yg pegi. Group satu lg di benarkan merayau rayau sesuka hati dan berjumpa di PD jam 8 mlm utk makan. Haha.

Dan pagi sabtu kami tak tunggu samapi tgh hari sbb plan nya nak naik KL sesubuh sepei. Kalo lah menjadik rancangan tu.

Buat kenkawan yg ternampak aku kt mana2 lokasi sila lah tegur yer. Mana tau mek tersesat ke sogo ke ikea ke MV ke or Pavi ke. Wahh...sakan angan2 nih.

Doa kan kami selamat pergi dan selamat kembali.

Assalamualaikum.

Sekian.


Salam sumbangsih
KV & Co

11 ulasan:

zailamohamad berkata...

bakpo xser mari shah alamnyo??sob sob sedih tahuuu

~LIZA~ berkata...

have a safe journey :)

honeylanz berkata...

Insya Allah kalu jumpe tegur ;)

aNIe berkata...

KV...semoga selamat dalam perjalanan..

Hanisumayyah berkata...

wah..sakan jalan ni...mana tau nangti terjumpa di PD lak kan....takdelah terkejut sebab dah tau KV ke Pd..

MN berkata...

oooo..di KL ke?

kak wos berkata...

isok wos tunggu akak kat Sogo yer..
wos pakai baju ropol-ropel kaler fink bunger ijo!
jumpa di sana!!!

jane_doe3328 berkata...

wah jalan sakan demo!

Zareda Norman berkata...

sakan berjalan ni...

NBK466 berkata...

Apa TAJUK tour nie KV???

KV berkata...

zaila,
akak skip sbb dibenarkan skip. Leh merayau ke tempat lain shopping2. Haha

liza,
tq yang.

has,
tak terjumpa pun.

kak anie,
tenkiu ka. Alhamdulillah selamat semuanya.

kak wa,
tak jumpa pun kat pantai pd. Haha

MN,
satu malam di kl.

wos,
tgh hari jumaat akak kt ikea n MV. Alahai..tak sempat jumpa ni. Huhu

jane,
trip keje. Sambil menyelam sambil minum ayaq katanya.

kak zar,
mmg sakan, sakit pinggang tak hilang lagi ni.

abg shahrul,
ahahaha...apa ntah tajuk nya tatau ler. Lawatan teknikal kut.