Khamis, 17 September 2009

seksa wei batuk kong kong

adeh, tak tahan aku tunggu waktu berbuka. Lg 15 minit. Tp kepala aku sakit berdenyut denyut dan rasa berpusing akibat dok batuk. Sakit dada toksah cerita. Tak thn sgt blk keje td singgah klinik. Mintak doc injek. Hubby siap suh doc test influenza a. Alhamdulillah negatif. Ingat nk g beli kasut raya dina. Rasa sungguh kejam lak dia takde kst raya. Kan? Dah la hubby pn dh beli kn kasut raya utk ai. Rasa bersalah lh plk kt dina. Tgk la, kalo tk larat, bsk mmg kena kluar pagi2. Sana sini dh mula jem. Kalo keadaan kesihatan aku msh mcm ni besok rasanya kena skip puasa la dulu. Tak tahan perit n sakit tekak.Salam sumbangsih
KV & Co

4 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

batuk kong kong ni org kata batuk tahun ni kak.. sabar jek lah.. kadang tu bila dia mai sekali batuk tu takleh berhenti sampai berair mata.. nak cakap pun tersekat2...
huhu.. lady faham... sabar ya..
:)

noniey berkata...

betul tu.. kalau nak shopping, memang kena kuar awal2.. kalau tak, nak cari parking saja pun dah berjam2..

get well soon akak.. dah nak raya ni.. makan ubat, insyaallah ok..

nurul@cokolat berkata...

akak.. saya dah tinggal puasa dekat 3 hari disebabkan batok dan flu. bila batok, kepala saket. sampai skrg tak sembuh sepenuhnya lagi... huhu!!!

l i e y n berkata...

kalau tak larat tak yah puasa...nnt raya tak enjoy!!!
ngeri gak kalau org dtg umah kita batuk kong kong!