Khamis, 24 September 2009

FAMILY GATHERING

Jam 11.30 aku dh bertolak balik kampung. Tak sabar wei nak jumpa adik beradik sanak saudara. Sejak arwah ibu dan ayah takde, rumah akak aku jadi port pertemuan. Kiranya dlm jam 12 tu semua berkumpul kat situ. Haha.

Mmg kecoh acara beraya dan kutip duit raya.










Family besar kami.





Lepak2 makan2, borak2. Aku blah dulu. Gi ziarah kubur arwah mak, ayah, abang dan kakak. Pastu singgah rumah pak sedara belah ayah. Sepupu sepapat. Abang ajak ke rumah mak sedara belah mak. Ikut jer. Alhamdulillah dpt jumpa semua. Mmg best lah raya tahun ni walopun daku demam teruk. Raya kedua siap gi klinik injek sekali lagi. Tak tahan weiii.

Salam sumbangsih
KV & Co

8 ulasan:

Lady of Leisure berkata...

wah.. meriahnya suasana raya..

Ms AiReEn MoHd berkata...

aku besor kan la gambo ko yg last tu..sekali aku tgk anak ko tah pandang sape tah kak....deyrang jerk pandang ker lain...dek non jgn pandang belakang...hikhik...pang kak kv lempang aku kang larikkkk

atty's berkata...

ramainya family kv..mesti meriah..

kv dah baik demam ke lom..harap cepat baik..

aNIe berkata...

KV..memang besar pun keluarga KV...SELAMAT HARI RAYA dari akak...maaf zahir batin ye...

zura berkata...

seronoknya raya dapat bergambar bersama2 keluarga.akak tak dapat gambar la thn ni, raya kat rumah MIL la pulak..balik2 mereka dah bergambar sakan dah..

my little family berkata...

best la kumpul ramai2...gege riuh..haha

KV berkata...

lady,
ramai2 mmg meriah

airen,
haha...ko ni kan, lain jugak yg dinampak nya.

kakty,
hari ni dh ok sket demam nya.

kak anie,
kumpul ramai2 gini rasa raya nya hidup sekali. Hik hik

zura,
alahai..kesian lah pulok

kak yu,
gege riuh mcm nak pecah rumah tau!

zailamohamad berkata...

selamat hari raya kak KV..huh besar sungguh famili akak ya..sorry balik kg haritu dok dan nak g jale pon..biasolah kalu cuti seminggu teraso mace sekejap jah pasal dok gilir 2 rumah..huhuhuhuhu..sedih..nak raya pon tak puas!!!