Isnin, 2 Jun 2008

TQ HUBBY

Jumaat lps, dgn jaya nya kv telah memaksa hubby menghadiahkan something utk kv sempena anniversary kami. Hik hik. Hubby kv tu, kalo tak paksa mmg dia wat tatau. Sungguh takdak perasaan okeh!

Hehe.. padahal berbakul bakul hubby membebel sbb dia tgh 'kering'. Claim rumah tak dapat lg weh! Terpaksa guna duit sendiri dulu. Tp, dgn jampi serapah mak enon, maka hubby pun setuju lah. Ekeke

So, dia suh kv pilih sendiri apa yg kv nak. Kata sayang bini kan!

Kv pun apa lagi, berdesup ajak pi kb mall. Hehe. Dah lama nak membeli nya tp sayang nak keluarkan duit sendiri.

Lg kv meroyan sbb mek alin jgk ada satu. Tp dia punya kaler hitam.;P. Ahahaha, masalahnya dah bertimbun timbun koleksi dia.;P

Ni lah barang nya. Huhu. Tq bi! Sayang bi! Mmmuuahhhh!!!!!!


Tp dasar tak pernah cukup kan. Dah lesai mengepow hubby ngan benda tu, ada lg yg kv nak. Hubby angguk kan aje. Yeaaahoooo!!!! Yabedabedu!
Dapat ler sepasang. Kaler maroon. Boleh lah kan.

Lg pun kv tak suka yg material kain tu sbb kat kelantan ni byk jenis yg jual kat pasar malam. Nanti kan tak pepasal kita beli mahal2, tp makcik2 beli kat pasar malam jer.

Hehe.. hari ni kv cakap tak suka yg material kain tu. Karang kalo hubby nak kasi harus kv terima jer. Ahahahaha.

19 ulasan:

Oren... berkata...

huwaaa...aku sungguh jeles, ok?

aku mintak cincin, tp dia tgh tunggu duit claim ot dan outstation masuk..bulan nih, mmg kering..tu pun kan, aku siap mintak fridge dan sponsor utk aku buat spa..melampau tak??

Biarlah rahsia berkata...

amboii bestnya dpt suami mcm suami kv...jeles k.bie...

k.bie tak reti nk meminta2 nie...kdg kesian nk mintak belikan itu ini...ada jugak isteri gaya gini yea???

~eira~ berkata...

wah...untung die dpt hubby gitu..

hehehe...

KV berkata...

oren,
hik hik hik... laki aku tu, kalo aku tak mintak mmg dia takkan kasi. Sungguh tak romantik tau! Ahaha
Eh, permintaan kau tu kira ok lah!

kak bie,
alahai berjurus nyoh kak bie. Kalu kv, memea mitok sokmo.;P

eira,
alah, sama je eira. Hubby eira pun mesti syg eira jgk kan.;)

sya berkata...

Tahniah tahniah.. kerana berjaya

Mommy Lily berkata...

jelesnyeee...tahniah u all

bahagia ke akhir hayat yee..

tak sanggup baca entry kv pasal kenduri sbb kenduri di kb mmg best2 makanan dia..alahai kurma ayam, labu sira

YuszTieY berkata...

salam...
nak minta ayat pengepow ni dgn kv...ader ker..hehehee
ore tak pernah dapat lagi hadiah aniversery ni..asyik ore jer yg bagi kat cik abe..tukar plok kan...jeles nih ko kv...meme kna minta ayat ngapow la dgn kv...

semoga bahagia sokmo selamanya...
cayokkkk kv.tabik2222 ngayat cik abe..

lindosh berkata...

sonoknya.. nak dapat gak camtuu

green apple berkata...

tu yang best ada husband kan, main mintak je, ada duit ke takde duit itu ko kena pandai2 carik. keperluan isteri kena dipenuhi kan??

boleh masuk syurga ke tak aku ni...

KV berkata...

kak sya,
ehehehe

mami lily,
hohoho... kenduri minggu lps mmg puas hati sbb dpt makan labu sira.;)

yusztiey,
ehehe...takde yg spesifik tau, si isteri mesti lah tau 'kelemahan' suami tang mana. Akaka

dosh,
kawen dulu, k! Ahaha

epal ijau,
ahahah... aku sokong ko 100%

kirana berkata...

elok jugak mcm tu kv..org laki ni..kdg2 dia paham tapi wat2 tak paham..so mmg kena direct je mintak..kalo dok pendam ..makan hati srg2 la gamaknya..
ala lagipon apa salahnya ..berbelanja utk wife dia jugak kan hihihii

KV berkata...

ana,
suami akak tu dah perangai dia gitus. Lg pun apa2 hal mmg kv jenis tak pendam. Karang jd benda yg tak best plk kan?

cendawanintim berkata...

yer cantik, unik jer kaler dia, tapi limited nak match ngan baju kan...

KV berkata...

cendawan,
alah, kalo dah suka aku bantai je ngan baju kaler apa pun. Ada aku kisah. Ekeke

Zareda berkata...

wah tahniahlah... kak zar ni kalau pi opis dengan hand bag hitam dan purse hitam jer..

kalau berjalan jelana baru tukar kaler..

achik berkata...

"Tp, dgn jampi serapah mak enon, maka hubby pun setuju lah."

err tak nak turunkan ilmu ke?? kot2 buleh la saya guna bila dah kawen nanti.. ekeke.. ;p

nanonano berkata...

ewahh..
dpt pezen dr hubby,

eyh jap2,
klu die kasik beg tuk kak kv,
kak kv bg ape lak kat die..

lalallalalala~
:p

KV berkata...

kak zar,
hik hik... kv bantai jek kaler apa pun mai keje.;P

achik,
hahahah... kawen dulu, baru tau!

nana,
wakaka... soalan cepu emas ni. Akak tak bagi apa2 pn kat dia.;P

Yatie berkata...

wah, merah gituuuu ... mintak jgn tak mintak, rugi kalau tak mintak .. ahaks:p