Isnin, 6 Oktober 2008

Raya episod 2 - PAGI RAYA

Pagi raya, plan nak bangun awal, tp takde awal mana nya. Huhu. Kelentang kelentung kt dapur. Tanak nasik, goreng daging, ikan kering dan MIL kari ayam. Ringkas jek menu nya. Yg lain lain tu biasa la. Tapai pulut, ketupat daun palas, puding, kek dan biskut tunjuk2. Hehe


Irdina maisarah posing ngan baju raya. Hihi..sian tgk baju kurung dia jadi baju kedah. Tukang jahit silap ukur. Tak pe lah, kurang sikit selibahnya kan. Err...sepit rambut tak boleh tinggal!!!

Dua beradik tu. Wajah kesayangan hamba. Danish Azran dan Irdina Maisarah.



Kv n co.


Kami lagi. Hik hik.


Danish dan kawan baik nya. Zaki.


Dina posing sorang. Hihi


Dina n mama.




Dina ngan abah.




Dgn abah lagi.



Dina dgn memek. Hik hik. Tu lah panggilan dina terhadap atuknya. My MIL.


Antara tetamu yg datang berkunjung.




Lps tu, kami pun bersiap nak balik kampung kv. Yay!!!

7 ulasan:

Ungku Nor berkata...

akak cukup berkenan nengok pintu besor awak tu..sangat-sangat unibers okeh!

hehehe.

mama ranggie berkata...

seronoknye raya nih kan?meriah nampaknye...

Biarlah rahsia berkata...

Kv...tak puas laa gi umah kv hr tu...kena gi semula nk interview psl buat2 rumah ni...

Syukur rumah kv dah siapkan....pasti lega...semuanya dh selesai...raya pun disambut penuh meriah...

Sempat jugak borak dgn MIL kv even sekejap...baik orgnya...

Zareda Norman berkata...

KV
mesti meriah dan happening raya KV kali ni.. beraya dengan rumah baru gitu..

KV berkata...

kak ungku,
tu lah pintu yg membuat kan kv tension hari tu. Ingat tak? Wahahah

eira,
meriah sungguh. Alhamdulillah.

kak bie,
datang ler. Mmg nak suh kak bie dtg semula pun. Hari tu tak sempat nak borak sgt kan. Kelam kabut. Hihi. maaf yer!

kak zar,
alhamdulillah sempat beraya ngan rumah baru tahun walopun byk lg yg tak setel benornya. Tp bersyukur sgt2.

ADIEJIN berkata...

besar doh anok bongsu awok deh..ingat lagi dok baco kisoh maso dio dok lam perut lagi dulu...cepat sungguh maso..

nanonano berkata...

meriah sungguh tu haa..